مشاوره حقوقی رایگان - عقدعادی

عقدعادی چگونه انجام می شودوآیادرعقدعادی آوردن مهریه الزامی است؟ازنظرحقوقی چه اعتباری دارد؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

عقدیست که همه ویژگی‌های عقد را دارد فقط ثبت نمی‌شود ولی اثباتش بهمین دلیلنیاز به حکم دادگاه دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. عقدی که خطبه عقد نکاح
خوانده میشود ولی در دفترخانه ثبت
نمیشود و
و عدم ثبت نکاح دائم جرم است مجازات خواهد داشت
و تعیین مهریه در عقد موقت الزامی است و عدم تعیین مهریه باعث بطلان
عقد میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله مهریه در عقد نکاح دائم قطعا نباید مشخص شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام عقد موقت تعیین مهریه الزامی است ولی در دائم اگر تعيين نشود مهرالمثل جایگزین میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگرصیغه باشد باید حتما مهریه مشخص شود ولی در عقد این مانعی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله بصورت صیغه قرائت شده ومهریه باید قید شود