مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن شماره آنلاین شاپ

سلام وقت بخیر چند وقت پیش از یک آنلاین شاپ خرید انجام دادم سه هفته الان گذشته و ایشون آنلاین نشدن و پاسخ گو نیستند روشی هست که بشه شماره این شخص رو به صورت قانونی پیدا کنم که یا بتونم پول رو ازشون پس بگیرم یا محصول رو بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکایت نمایید
و به پلیس فتا مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق فتا پیگیری نمایید

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
بله شما با مراجعه به پلیس فتا و اعلام شماره کارتی که پول واریز کرده اید میتوانید مشخصات ایشان را پیدا کنید.

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
شما باید از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

باید دادخواست فسخ قرارداد و مطالبه وجه جهت استرداد پولتون. یا الزام به انجام تعهد برای تحویل محصول را به دادگاه ارائه دهید