مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو

با سلام بنده خودروی 206 را به نمایندگی طی یک قولنامه و فقط با امضا فروختم و لفظا قرار بر این شد که دو هفته آینده خودروی پارس با تفاوت 15میلیون را از ایشان دریافت نمایم که خودروی پارس هم به نام مادر بنده خورده است ولی زمان تحویل دقیق خودرو مشخص نشده چون بجای خودرو حواله خودرو را به بنده فروخته اند در صورتی که به بنده گفته بودند دو هفته آینده خودرو به دست شما خواهد رسید
تمامی مدارک 206 هم به نام بنده می باشد میتوانم اقدام به توقیف خودرو نمایم و معامله را فسخ نمایم و علیه نمایندگی شکایت کنم البته بنده بابت خودرو 206 هیچ مبلغی را دریافت نکرده ام با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

صحبتهای شفاهی مرحله مذاکره برای معامله است نه انجام معامله. برای اثبات ادعای خرید خوردو پارس باید مدارک و دلایل داشته باشید