مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهمی که به پرتفوی من اضافه شد که 13سال قبل فروخته بودم

من 13سال قبل سال 86 سهم کروی به تعداد 4139 سهم را در بنگاه فروخته ام (که اصلا یادم نبود) الان 8 سالی هست که به صورت آنلاین در بورس معامله میکنم. پارسال سال 98 شهریور ماه حدود 19000 و خورده ای سهم کروی در قیمت حدود 620 خریدم و در قیمت حدود 660 فروختم. الان فردی پیدا شده و میگه شما سهم من رو فروختید و راستم میگه منتهی من بدون اطلاع فروختم. گفتم من شهریور 98 فروختم حدود 2750000 تومن شماره حساب بده بریزم. منتهی ایشون میگن یکم خرداد سال 99 قیمت سهم شده 2900 و میشه 12 میلیون تومان. ضمنا من از دفاتر پیشخوان نسبت به سودهایی که نگرفته بود پیگیر شدم که غیر از سود این سهم از 2سهم دیگر هم باید سود میگرفتم و گرفتم. سود این سهم میشد حدود 570 هزار تومن که اون رو هم گفتم میپردازم بهت. میشه راهنمایی فرمائید. باسپاس

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید با ایشان توافق کنید زیرا این مهم بهتر است در غیر اینصورت سود سهام همان سال از طریق قانون باید پرداخت شود