مشاوره حقوقی رایگان - صدور برگ سهام شرکت سهامی خاص

در شرکت سهامی خاص می خواهم برگ سهام یک شرکت a را (برگ سهام فعلی به نام این شرکت است) که ادغام شده با شرکت دیگری (شرکت b) را باطل و برگ سهام جدید به نام شرکت b صادر کنم.
سوال من اینجاست که مراحل قانونی این انتقال به چه صورت هست؟ برگ سهام جدید باید با شماره سریال جدید صادر شود یا فرقی ندارد و می تواند با شماره سریال برگ سهام قبلی صادر شود؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا تصمیم ادغام دو شرکت برعهده مجمع عمومی فوق العاده هر دو شرکت است و شرکتها باید مشاور حقوقی داشته باشند تا اشتباه نکنند ثانیا وقتی شرکتی در شرکت دیگر ادغام شد یکی از آندو شرکت باید منحل شود و وقتی که منحل شد دیگر وجود خارجی ندارد که سهام بنامش باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا در مجمع عمومی
بررسی و مصوب بشود
و سپس باید اداره ثبت شرکتها
موافقت نماید و

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام از طریق دایره ثبت شرکت ها پیگیری بفرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده با شرایطی امکان پذیر است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام.
موضوع باید در مجمع عمومی فوق العاده بررسی شود.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در مقررات قانون تجارت نیامده فلذا کاملا بستگی به اساس نامه و تصمیمات مجامع عمومی شرکت دارد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود از اداره ثبت شرکتها پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در مجمع عمومی بررسی و مصوب بشود
و سپس باید اداره ثبت شرکتها موافقت کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا موضوع مربوطه را در مجمع عمومی مورد برسی قرار بدهید و سپس از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق ثبت شرکتها پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از انحلال یک شرکت وادغام ان در شرکت دیگر برکه سهام بنام شرکت حدید صادر میگردد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

قانون در این خصوص ساکت است. طبق عرف معمول شرکتهای تجاری برگ سهام جدید حاوی اطلاعات لازم با شماره سریال جدید باید صادر شود.