مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور

سلام خسته نباشید ، بنده یک قطعه زمین 4 هکتاری دارم که جاده ای شخصی در ان برای عبور خودم احداث کرده بودم ، چندین قطعه از زمینم رو فروختم و افرادی که در محدوده ی ملک سابقم هستن تردد داشتن .
به تدریج طی8 سال افراد ناشناسی از طریق ملک من به صورت پراکنده رفت و امد کردن به زمین های بالاتر که قبلا راهشون از جای دیگه ای بود اما چون جاده از ملک من کوتاه تر بود از جاده ی بنده رفت و امد داشتن ، چون تعدادشون کم بود اعتراضی نکردم ، سند زمین و جاده رو هم دارم ، همچنین جاده تیر برق و اسفالت داره که دولتی هست ...
در یک سال اخیر عبور و مرور از این جاده شدیدا زیاد شده به طوری که ارامش از خودم و خانواده ام سلب شده .
حالا میخوام راه رو با دروازه ببندم
آیا قانونا میتونم؟ اگر به اداره ی برق و راه و کسانی که بهشون زمین فروختم (راضی هستند) ریموت بدم آیا شاکی خواهم داشت؟ خیلی ممنون میشم پاسخ بدید