مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودروی توقیف شده از سوی اگاهی بابت جرم و زورگیری

باسلام من یه خودرو 206 تصادفی به صورت وکالتی و قولنامه ای در سال 94 در مازندران واگذار کردم اما بعد از چند دست چرخیدن و بازسازی بعد از 4 ماه با ان سرقت و گویا زورگیری شد بعد از چند بار مورد بازخواست قرار دادن اینجانب (البته به ظاهر مطلع) و بنابر تشخیص قاضی محترم هیچ گونه مشکل خاصی و ارتباطی با این پرونده بیگناه شناخته شدم البته فرمودن صرفا شما مطلع پرونده هستین اما متاسفانه با مراجعات بنده هیچ پاسخگویی نیست به پلاک و خودروی توقیف شده به بنده ابراز نشد اکنون از کجا باید پیگیری کنم ایا خودرو به نفع دولت ضبط شده یا نه بنده خودرو را فروختم و هیچ ادعایی نسبت به خودرو ندارم و به قاضی هم عرض کردم لطفا خودرو را ضبط فرمایید پرونده تا انجا که به خاطر دارم در شعبه 110 شهریار و خودرو توسط اگهی شهریار توقیف شده است اکنون به چه طریقی می توانم متوجه شوم تکلیف پلاک من چیست؟ وکیل بگیرم و هزینه ان چقدر است؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام دادخواست فک پلاک تنظیم و به دادگاه تقدیم کنید.