مشاوره حقوقی رایگان - محرومیت فرزندان دختر از ارث

سلام علیکم
اگر پدر در زمان حیات خود فرزندان دختر را از ارث محروم کند، با توجه به اینکه قانون اجازه محرومیت نمی دهد، فرزندان دختر چه کاری می توانند انجام دهند.
اگر پدر اموال خود را به نام فرزندان پسر کند در زمان حیات، آیا فرزندانی که از ارث محروم شدند. طبق وصیتی که از پدر به جا مانده پعد از فوت پدر، می توانند کاری انجام دهند؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه اموالی از پدر بجا مانده و در زمان حیات اش منتقل نکرده ، میتوانند دادخواست تقسیم ماترک بدهند

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.سوال تان متناقض است.محروم کردن ازارث باانتقال ااموالبنام فرزندان باهم فرق دارد.پدردرزمان حیاط میتواند اموال خود رابنام هرکسی که صلاح می داند انتقال دهد ومنع قانونی ندارد واین بمعنی محروم کردن ازارث نیست که مشمول منع قانونی شود.منع ازارث,یعنی وصیت میکندکه فلان فرزند حق دریافت ارثیه را ندارد ویا به فلانی کمترازحقش بهش بدهیدکه چنین وصیتی باطل است.