مشاوره حقوقی رایگان - مجازات تهمت و تهدید و توهین پیامکی

سلام
شوهر خواهر من مدام با پیامکهای تهمت و تهدید و حرفهای توهین آمیز او را آزار و اذیت میکند تا جایی که روح و روان او را بهم ریخته تا جایی که خواهرم مجبور به طلاق شده است آیا بعد از طلاق میتواند از او شکایت کند ؟ و چه مجازاتی دارد ؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بله این امکان وجود دارد.بستگی به محتوای پیامها دارد.در صورت تمایل به ارایه مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل.09128889189