مشاوره حقوقی رایگان - مرجوع کردن کالای برقی

با سلام
بنده فروشگاه لوازم خانگی دارم،بهمن ماه 1402 یک دستگاه چایساز رو به صورت چکی فروختم،
دستگاه رو در حضور مشتری روشن کردم و سالم بود و بهشون گفتم که گارانتی ندارد
الان بعد از دو ماه و نیم اومده و ادعا می‌کنه که کیفیت نداشته و خراب شده
و پولش رو میخواد پس بگیرد
من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود نمیتواند اگر آنچه در سوال آمده صحت داشته باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر در خصوص تحویل سالم چایساز شاهد یا مدرکی دارید جای نگرانی نیست

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به فروش کالا و عدم وجود گارانتی مسئولیتی ندارید

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

شما لازم میست کاری کنید ایشان باید اقدام کند و نسبت به اقدام ایشان شما اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نمی تواند مگر اثبات گردد که کالا معیوب بوده است