مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

سلام و وقت بخیر
بعد از تماس تلفنی با خواهرم متوجه شدیم که همسرشون در منزل حبسشون کردن. به اتفاق مادر و دایی ام به منزل آنها مراجعه کرده، در را به روی ما باز کردند. ولی منکر حبس کردن خواهرم شدند. با 110 تماس گرفتیم صورتجلسه کردند و خواهرم همراه ما به خانه پدری آمد. خواهرم دادخواست مهریه و نفقه داه است . آن آقا و خانواده اش بعد از گذشت سه ماه از ما با اتهام تجاوز به عنف شکایت کرده اند. در صورتی که ما فقط جلوی درب منزل بودیم و اصلا وارد خانه نشدیم. آیا می توانند به دروغ چنین تهمتی بزنند یا با شهادت دروغ ادعای خودشان را ثابت کنند؟
ممنون میشم کامل و صریح جواب بدید.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.ابتدا باید ببینید دلیل شاکی چیست...اما اصولا وقتی خواهرتان به عنوان همسر شاکی حضور داشته است راه دفاع دارد.صادقی زاده وکیل