مشاوره حقوقی رایگان - حکم اجراییه و محکومیت کارفرما

سلام وقتتون بخیر در تاریخ 8 اردیبهشت 1403 کارفرما محکوم به پرداخت 14 میلیون به من شد و حکم اجراییه هم گرفتم ولی هیچ جوره پرداخت نمیکند دادگاه که حکم محکومیت صادر شده جواب نمیدهند باید حضوری بروم و میتونم حساب بانکی کارفرما ببندم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان توقیف اموال و توقیف حساب النهایه جلب وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق اجرای احکام درخواست مسدودی حساب‌ها را داشته باشید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید