مشاوره حقوقی رایگان - افزایش حقوق جانبازان

عرض سلام میخواستم بدونم با توجه به افزایش سالانه مشخص شده تامین اجتماعی برای بازنشستگان آیا به جز اون افزایش جانبازان 40 درصد افزایش دیگه هم دارند یا خیر ؟ در مطلبی خوندم که به جز افزایش 20 درصد حقوق بازنشستگان 25 درصد به مبلغ افزایش شده نیز افزوده میشود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از مرجع مربوطه پیگیری کنید.
موفق باشید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید