مشاوره حقوقی رایگان - خط خوردگی چک

سلام من یک چک از صاحب کارم گرفتم که این چک به اسم وتاریخ ومبلغ شخص دیگر بوده وایشان پشت نویسی کرده وتاریخ جدید وکد ملی جدید زده آیا با پشت نويسی وتوضیح بدهد ومشخصات من رو بزنه با 2امضا پشت چک کافیه بانک قبول میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر در سامانه به اسم شما ثبت کرده اند منعی ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
چک به نام شخص دیگری است و در حقیقت دارنده چک، صاحب‌کار نمی‌باشد که اقدام به انتقال چک نموده است.
انتقال چک تنها از طریق دارنده چک امکان‌پذیر است.

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
طبق قانون صدور چک خط خوردگی موجب عدم پرداخت وجه چک توسط بانک می‌باشد
اما در اکثر موارد این مسأله با پشت نویسی و ثبت دو امضا بر پشت چک قابل حل می‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر قدیمی با‌شد آری صیادی باشد باید در سامانه انتقال داده شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چک فوق مشمول قانون چک‌های صیادی جدید نیست و به عنوان یک دین معمولی می‌توانید مطالبه وجه به مقدار میزان چک مذکور نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر چک صیادی است باید در سامانه بنام شما ثبت شود