مشاوره حقوقی رایگان - برخورداری از مستمری همسر

سلام من خانمی 39 ساله و همسر دوم هستم فرزند هم ندارم و 25سال اختلاف سنی با همسرم دارم که 7سال سابقه بیمه قالیبافی تامین اجتماعی با دفترچه دارم بازنشستگی بیمه قالیبافی 20ساله میباشد همسرم زنده 65 ساله بازنشسته بانک مسکن و بیمه خدمات درمانی هستن خانم ایشان 61 ساله و تحت پوشش بیمه خدمات درمانی همسرم هستن سوال من اینه که اگر قبل از اینکه من بتونم 20سال بیمه قالیبافی تامین اجتماعی رد کنم و مستمری بگیرم همسرم فوت کنن آیا میتونم از مستمری و بیمه ایشون استفاده کنم ؟و اگر من مستمری قالیبافی تامین اجتماعی داشته باشم آیا میتونم مستمری همسرم هم داشته باشه ؟ آیا خودم میتونم انتخاب کنم کدومشو میخوام یا نه؟سپاس فراوان از راهنماییتون

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اگر همسر عقدى و دايمى هستيد همين الان هم ميتوانيد از بيمه خدمات درمانى همسرتان استفاده كنيد و خداى ناكرده بعد از فوت ايشو هم كماكان ميتوانيد از بيمه خدمات درمانى ايشان استفاده و حقوق همسر هم بين دو زن دايمى تقسيم ميشود و بعد از بازنشستگى خودتان از قاليبافى حق انتخاب داريد و اينكه حتى بعد از فوت شوهر زن اگر ازدواج كند بازهم مستمرى شوهر به وى تعلق ميكيرد