مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بعد از فوت

با سلام و احترام
من بازنشسته ی تامین اجتماعی هستم و همسرم نیز بیمه ی تامین اجتماعی دارد، ولی از ابتدای ازدواج چون خودم بیمه بودم، تحت تکفل همسرم قرار نگرفتم و زیرمجموعه ی بیمه ی ایشان نبودم و فقط فرزندانم زیرمجموعه ی بیمه ی پدرشان هستند دو فرزند پسر دارم. حال سوالم این است اگر خدایی نکرده همسرم فوت نماید، آیا مستمری ایشان به من تعلق میگیرد یا نه؟

پاسخ ها :

سیدمصطفی صمدی

جناب آقای سیدمصطفی صمدی :

بله
آیین نامه مربوط به جاماندگان مستمری بگیران هست نه صرف بیمه بودن اعضای خانواده ،چه بسا ممکنه دختر ازدواج کرده باشد و‌ مطلقه گردد ولی بعد فوت پدر مستمری بگیر گردد.موید باشید