مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت کفالت

سلام خسته نباشید من همسرم بیماری خاص تالاسمی ماژور و نرمی استخوان داره و پدرشم چند ساله زندانه و مادرش سرپرستیشو گرفته چند ساله و شغلشم ازاده الان هزینه ها بالاس و رو دوش منه میخواستم بدونم از طریق دادگاه میتونم کفیل همسرم بشم و برای معافیت خدمت اقدام کنم

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام امکان پذیر هست و می توان حتی به عنوان قیم ایشان انتخاب شوید