مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من در معابر شهری توی لاین سبقت بودم و روی دست انداز سرعتم رو کم کرد به یکباره ماشین پرایدی با چراغ جلو و راهنما سمت راننده برخورد کرد با عقب تر از در عقب سمت شاگرد من و ماشین اون چون سرعتش بالا بود منحرف شد به جدول خورد و دوباره با عقب ماشین خورد به در جلو میخواستم بدونم مقصر کدوم از ما بودیم من با 405 بودم ... و اینکه اون اقا گواهی نامه نداشتن میخواستم بدونم کسی که گواهی نامه نداره و تصادف میکنه نباید جریمه بشه یا ماشین بره پارکینگ؟ پلیس تشخیص 50_50 دادن و گفتن من باید خرج ماشین اون اقارو بدم ... و بعدش پلیس رفتن و حتی اقدامی برای گواهی نامه ایشون نکردن ... میخواستم بدونم مقصر کدوم از ما بودیم و اینکه من میتونم بخاطر اقدام نکردن پلیس به پلیس راهور شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

نداشتن گواهینامه خودش به تنهایی باید دلیل مقصر شناختن راننده مقابل شما میبود