مشاوره حقوقی رایگان - فروش و در معرض فروش قرار دادن قرص متادون

باسلام
به اتهام فروش 24گرم 50 سانت قرص متادون و در معرض فروش قرار دادن 175 گرم قرص متادون برای دفاع به دادگاه دعوت شده ام مجازات این عناوین جرم چه خواهد بود سابقه کیفری هم ندارم
ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

مجازات فروش قرص متادون مجازات در معرض فروش قرار دادن قرص متادون فروش قرص متادون در معرض فروش قرار دادن قرص متادون فروش مواد مخدر قرص متادون سابقه کیفری مواد مخدر سوء پیشینه مواد مخدر مواد مخدر سوء پیشینه