مشاوره حقوقی رایگان - نقش ترک نشین تو ترخیص

سلام من تصادف کردم موتور سوار بودم دوترک بودیم گواهی نامه نداشتم مقصر هم نبودم راننده ماشین مقصر بود. موتور خسارت دید و ما هم به بیمارستان رفتیم با اوژانس پلیس موتور ماشین رو توقیف کرده من و ترک نشینم بعد 3 روز از تصادف در کلانتری رضایت دادیم و بعد پرونده ما به دادگستری فرستاده شده حالا بعد این که ترک نشین رضایت داده بعد پرداخت جریمه گواهینامه. برای ازادی موتور من و ماشین مقصر ترک نشینمم باید بیاد . اون رضایت تو کلانتری که داده کفایت میکنه نباید دیگه بیاد چون خونشون شهرستان هستش. و نمیتونه بیاد .

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : از طریق دفتر اسناد رسمی رضایت نامه مطلق تهیه و شماره پرونده و مشخصات کامل نوشته شود وبهم بدهید برای پرونده و اما برای موتور مالک موتور با مدارک کامل ونامه آزادی موتور از شعبه قضایی مربوط می گیرد و مراجعه می کند منطقه پلیس راه ونامه ترخیص را می گیرد و بعد هزینه پارک گینک و ارائه جرایمه رانندگی بدون گواهینامه موتور را تحویل می گیرد