مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد همسرم

باسلام خانمی لیسانسه و 38 سالمه و دارای دو فرزند شوهرم اعتیاد به شیره داره و از من پنهان داره خانواده و فامیلش میدونن ولی بازم ‌پنهان دارن منم بارها متوجه شدم از بوی لباس و اخلاقش ولی حاشا میکنه و حتی قسم دروغ میخوره شوهرم و زندگیمو دوست دارم نمیخوام اینده بچه هام خراب بشه و خانواده و فامیلام بدونن لطفا راهنمایم کنید چطور باهاش برخورد کنم تا بذاره کنار منتظر راهکارهاتون هستم. با کمال تشکر

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام خانم محترم چون شما به ادامه زندگى و همسرتان علاقمند هستين راهكار حقوقى براى شما مفيد نيست صرفا پيشنهاد مشاوره حضورى براى شما دارم تا با مذاكره فى مالين و اسنايى به خلقيات و خصوصيات شوهرتان راهنمايى رفتارى بعمل ايد تشكر

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : از نظر قانونی : چنانچه اعتیاد ایشان تاثیری آنچنانی در روابط زندگی شما ندارد و قابل تحمل است تا حصول اطمینان به سلامت وی مدار کن ، و از لحظ قانونی چون شما مدرک محکمه پسندی در خصوص اعتیاد داشته باشی و در پایان خط زندگی قرار گرفته ، مطابق قانونی می توانید اقدام نماید
و اما بلحاظ مشاوره روان شناسی با متخصص امر اقدام نمایید