مشاوره حقوقی رایگان - خوردن قرص متادون

سلام. ببخشید من 28سالمه. یازده ساله ازدواج کردم شوهرم اعتیاد داشت ترک کرده اما بعد از یازده سال باز قرص متادون میخوره. خسته شدم هر دفعه قرص از جیبش پیدا میکنم قسم میخوره این آخریشه یا خیلی وقته خریدم یادم رفته مونده تو جیبم.و از این حرفا...
میخواستم ببینم میتونم برم درخواست طلاق بدم بخاطر خوردن متادون چون همیشه تو خونه خسته هست چرت میزنه خیلی چیزای دیگه آیا دادگاه قبول می‌کنه ؟. لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

اگه باعث عسر و حرج باشه و بتونید اعتیاد زوج را اثبات کنید میتوانید دادخواست طلاق اقامه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول ازش بابت اعتیاد شکایت کن به دادسرا تا ثابت شود معتاده بعد دادخواست طلاق بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای صدور حکم طلاق ، باید عسر و حرج شما اثبات گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی‌رسد به این دلیل دادگاه با طلاق موافقت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر قرص بخوره می توانید با اثبات موضوع طلاق بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید دادخواست طلاق دهید اما رسیدگی آن بسته به تشخیص قاضی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطابق بند 2 تبصره ماده 1130 قانون مدنی، قانونگذار به زن حق داده است که با شرایطی با اثبات اعتیاد شوهر (زوج) به مواد مخدر یا مشروبات الکلی از طریق عسر و حرج بتواند علی رغم مخالفت مرد، دادخواست طلاق به دلیل اعتیاد مرد را به دادگاه تقدیم و به حکم دادگاه طلاق بگیرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید عسر وحرج‌ خود را ثابت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اعتیاد شدید می‌تواند از موارد عسر و حرج زوجه تلقی شود
بنظر دور از ذهن نیست
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید... راه حل وجود دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست طلاق به درخواست زوجه بعلت اعتیاد و مصرف مواد مخدر زوج

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که برای طلاق گرفتن موارد مختلفی وجود دارد مانند این که شخص نتواند فرزنددار شود مانند این که حبس داشته باشد اما مستحضر باشید این موارد حصری نیست موارد دیگری نیز شامل می‌شود که با توجه به اوضاع و احوال و شرایط زندگی هر شخص متفاوت است که در این خصوص نیاز به گفتگو می‌باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
خوردن قرص متادون به تنهایی دلیل قانونی برای درخواست طلاق نمی‌باشد. در صورتی که تصمیم گرفتید بخاطر مشکلاتی که با همسرتان دارید، ازدواج خود را پایان دهید، باید به دلایل دیگری مانند عدم توافق در روابط، خیانت، سوء رفتار، مشاجرات شدید و ... درخواست طلاق دهید. البته، درخواست طلاق به تنهایی هم ممکن است انجام نشود و باید دلایل قانونی دیگری نیز وجود داشته باشد.

در هر صورت، بهتر است در مورد وضعیت شما و حقوق و منافع شما بررسی بیشتری انجام شود یا با همسرتان طلاق توافق کنید. همچنین، می‌توانید به مراکز مشاوره خانواده مراجعه کنید تا با کمک کارشناسان، به راه‌حل مناسبی برای مشکلات خود برسید.