مشاوره حقوقی رایگان - امتناع فروشنده از تحویل مدارک

سلام وقتتون بخیر .. من بتازگی یک خودرو خریداری کردم به قیمت 70 میلیون .. خودرو صفر بود و فروشنده ادعا کرد فقط برگ سبز خودرو و پلاکش رو داره ... سند کمپانی در نمایندگی و کارت خودرو در پست هست .. مبلغ 50 میلیون نقد پرداخت کردم .. 20 میلیون هم چک دادم که بعد تحویل مدارک بره پاس کنه ... الان فروشنده جواب درستی نمیده و از دادن مدارک امتناع می‌کنه ... لازم به ذکره مدارک به نام خودش نیست و اون هم از کسی خریداری کرده ... لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم

پاسخ ها :

عدم تحویل مدارک خودرو توسط فروشنده مدارک خودرو خرید و فروش خودرو خودرو