مشاوره حقوقی رایگان - نحوه رفع توقیف خودرو از پلیس امنیت اخلاقی

این پیام "مالک محترم خودروی بدلیل عدم التزام به تعهد اخذ شده در چارچوب جرم کشف حجاب در آدرس دستور توقیف خودروی شما در سامانه پلیس صادر گردیده است. لذا جهت پیگیری و تعیین تکلیف به پلیس امنیت اخلاقی محل سکونت مراجعه کنید" دیروز برای من پیامک شد.
اول اینکه من هیچ وقت قبلأ تعهدی ندادم، یعنی کسی از من هیچگونه تعهدی نگرفته چرا در پیامک اشاره شده عدم التزام به تعهد اخذ شده؟
دوم اینکه من بار اولم هست، و طی دو روز آینده مراجعه خواهم کرد، فقط میخواستم بدونم آیا ماشین باید در پارکینگ پلیس بخوابه یا فقط جریمه نقدی میشه؟
سوم اینکه اگر شامل جریمه نقدی بشه مبلغش چقدره؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
برای دو‌مرتبه ماشین توقیف نمیشه و صرفا از شما تعهد اخذ میشه