مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور سیکلت

سلام. خسته نباشید. بنده موتورسیکلتی فروختم به صورت قولنامه ای دستی بین خودمون و 2 نفر از اعضای خانوادم به عنوان شاهد هم امضا کردن بر اساس فروش تمام به خریدار با یک فقره چک که به نام خریدار هم نیست. الان چکی که به من دادن برگشت خورده و من موتور و پلاک و کارت موتور و بیمه نامه رو تحویل دادم به خریدار. خریدار رفته، آدرسی که داده اشتباهه و تلفن رو خاموش کرده، آدرس صاحب چک هم اشتباهه و صاحب چک هم معلوم نیست کجا و کی هست!
الان من میتونم موتور رو توقیف کنم؟؟؟
پلاک رو هم میتونم توقیف کنم؟؟؟
سند موتور دست خودمه با کارت سوخت. آدرس صاحب چک اشتباهه، شمارش خاموش، کدپستی که بانک داده هم اشتباه. خودشم معلوم نیست کی و کجاست؟ بانک نمیدونم چطوری دست چک بهش داده.
ممنون از شما

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
شما می توانید اگر سندبنام شماست توقیف موتور را درخواست نمایید