مشاوره حقوقی رایگان - فوت حین خدمت یا شهادت

با سلام. برادر من بعنوان کادر پلیس مرزبانی در سال 88 بعنوان سرنشین ماشین در هنگ مرزی شلمچه با همکار خودش که ماشین تحویل او بوده تصادف میکند. خودرو پیکان نیروی انتظامی که در محل پاسگاه پارک بوده و بعنوان ضروری از ان استفاده میشده. در نتیجه این اتفاق برادر من در دم فوت میکند و همکار ایشون که ماشین تحویل او و راننده هم بوده بعد از 15 روز فوت میشود. در ضمن تمام کروکی های پلیس و نیروی انتظامی شخص راننده همکار ایشان معرفی شده است. بعد از پیگیرهای فراوان و تشکیل کمیسیون 140 ناجا فوت ایشون در حین انجام وظیفه تشخیص داده میشود. حالا چند سوال
1. چرا برادر من که در لباس مقدس نظام و در حین کار فوت میشود حکم شهادت برایش نمیزنند.
2. آیا غرامت فوت او را چه کسی باید بده شخص یا سازمان
اگر راهی برای اثبات شهادت و گرفتن حق قانونی او وجود دارد لطفا ما رو راهنمایی بفرمایید.
با سپاس از پاسخگویتون

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : جملاتی مانند در حین خدمت ، در حین ماموریت ، در حکم شهید
نوعاً یک مفهوم را می رساند ، ان شاالله نزد خداوند محجور و متنعم است وبه خانواده محترم نیز تسلیت می گویم و هر ارگانی نیز اصطلاح مخصوص مطابق رای کمیسیون مربوطه در کارت قید می نمایند از این بابت نگران نباشید
اصل به پذیرش در حین خدمت است که در حکم شهید می باشند