مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور

سلام. من موتور خودم با یه موتور تعویض کردم و بقیشم سر دادم. همه مدارک اون موتور دادم و فقط کارت موتور و بیمه را گرفتم و هر چی در مغازه اون شخص بورسی میرم میگه یه دو هفته دیگه میاد ؟؟ و کارت موتور و بیمه هم به نام یکی دیگس که میگه من وکالت تام دادم به کسی که موتور بهش فروختم

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : چنانچه وکالت تام به خریدار قبل از شما داده و آنهم همان وکالت را تفویض نمایند شما نیز می تواند هر کاری که فروشند بتواند انجام بدهد شما خریدار نیز می توانید

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

لطفا بهتر توضیح بدهید