مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

سلام،وقت بخیر
دو روز پیش برام ‌این ‌ابلاغیه در ثنا اومده، متن رو کامل براتون‌ مینویسم، لطفا راهنمایی‌ کنید
موضوع ابلاغیه
ابلاغ اخطاریه/احضاریه
تعیین مهلت جهت انجام‌ کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
مهلت حضور پنج روز از تاریخ ....
علت حضور دفاع از اتهام انتسابی
نتیجه عدم‌حضور جلب است- با حق داشتن‌ وکیل
با توجه‌ به علت حضور مندرج در ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد ظرف مهلت مقرر اقدام، در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد.
صادر کننده شعبه دوم داسرای عمونی و انقلابی شهرستان
میخاستم بدونم من باید حتما خودم حضور داشته باشم؟؟؟ یا وکیلم هم تنها میتونه بره، چون ‌من دور از شهرم هستم.
اگه من حتما خودم باید برم ایا ضامن نیازه؟؟؟ ممکنه من ‌رو‌ نگه دارن ؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید استرسم خیلی زیاده

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.معمولا وکیل را همراه با متهم می پذیرند.اول از شکایت طرح شده مطلع بشوید تا بتوانید بر مبنای آن دفاع کنید.