مشاوره حقوقی رایگان - اخطاریه، تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

با سلام
اخطاریه اومده که دعوی فلانی به طرفیت شما مبنی بر ایراد جرح عمدی باچاقو
اخطاریه، تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
علت حضور دفاع از اتهام انتسابی
ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

با سلام. بهتر است در زمان مقرر به همراه ضامن معتبر ( با جواز کسب یا سند) حاضر و از خود دفاع نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
از شما شکایت شده است.باید در مهلتی که تعیین شده است به مرجع مربوطه مراجعه کنید و ار خود دفاع کنید.ممکن است از شما ضامن یا وثیقه نیز خواسته شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شما با عنوان ضرب و جرح عمدی با چاقو شکایت شده و شما باید ظرف مهلت قانونی در شعبه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
علیه شما طرح شکایت شده است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل و مدرکی دارید باید از خود دفاع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که از شما شکایتی صورت گرفته است لذا می‌بایست در مرجع قضایی حاضر شوید و دفاع کنید یا وکیل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطلب بسیار روشن است شکایتی از شما شده و می‌بایست همراه ضامن حضور پیدا نمایید