مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع همسر

طلاق
سلام من همسر رو در فیلم مستهجن دیدم و صداشو شنیدم ولی کمی تردید دارم و نمیدونم چطوری میتونم از یه طریقه امن و قانونی قبل از جدایی مطمئن بشم خانمم منکر شده لطفا اگر امکانش هست منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.تردید دارید یعنی اگر مطمئن بودید میخواهید چه کنید اگر میخواهید به جهت این تردید طلاق دهید به اطمینان برسید.دررصورت تمایل می توانید تماس بگیرید.