مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

سلام شخصی را محکوم به پرداخت 270 میلیون کردم که به علت عدم پرداخت حکم جلب وی هم صادر شده طبق یک قرارداد و دادن به فقره چک ضمانت مهلت یک ماهه بهش دادم و تعهد داد که ظرف یک ماه طلب من را پرداخت کند آیا اگر تو این یک ماه درخواست اعاده دادرسی دهد و محکومیتش لغو شود تکلیف قیمت قرارداد و چکی که داده چه میشود آیا من میتوانم مطالبه وجه چک را کنم؟ و اگر چک را به شخص دیگری داده باشم چه میشود؟

پاسخ ها :

علی فلاح

جناب آقای علی فلاح:

اگر اعاده منتهی به نقض دادنامه شود آن چک قابل وصول نیست و اگر به شخص ثالثی منتقل شده باشد نهایتا مسئولیتش با شما خواهد بود