مشاوره حقوقی رایگان - عدم شرکت در جلسات مشاوره قبل طلاق و هدایای دوران عقد

باسلام خدمت کارشناسان و اساتید محترم
اگر زن و شوهری در دوران عقد به مشکل بخورن و بخوان از هم جدا بشن و خانوم درخواست طلاق یکطرفه بده :
1_ اگر اقا به هر دلیلی در جلسات مشاوره قبل طلاق شرکت نکند آیا عواقبی برای مرد در پیش خواهد داشت ؟
2_ امکانش هست قبل طلاق هدایایی که در دوران عقد به خانوم داده شده ، پس گرفته شود؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در مورد سوال اولتان،مشاور گزارش می نویسه که مصالحه برقرار نشد وبا همون کیفیت پرونده به دادگاه ارسال میشه..در مورد سوال دومتان اگر در قالب هبه باشد با احراز سایر شرایط واثبات اینکه طلاجات در دست شماست این امکان وجود دارد.در صورتیکه به توضیحات بیشتر نیاز داشتید در صورت تمایل تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل