مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زن

سلام. وقت بخیر. همسر بنده 3 ساله که زندگی مشترک رو بدون دلیل و عذر قانونی ترک کرده و علی رغم محکومیت به تمکین از این کار خودداری کرده و ناشزه محسوب شده. مهریه هم داره میگیره. حالا بعد از سه سال برای طلاق اقدام کرده که نمیدونم بر چه مبنا و دلیلی هست. در حال حاضر از مرکز مشاوره ای با من تماس گرفتن برای حضور در جلسه مشاوره قبل از داخواست و دادگاه. خواستم بدونم با توجه به اینکه محل سکونت بنده در استان دیگری است و همسرم در استان دیگر سکونت دارند و مرکز مشاوره در آن استان است آیا حضور بنده در جلسه مشاوره الزامی است و عدم حضور بنده در جلسه مشاوره برایم دردسر ساز میشود و بعدها برای قاضی ملاک است و برای خانم حق طلاق ایجاد میکند یا میتوانم فقط در دادگاه حضور پیدا کنم و با طلاق مخالفت کنم؟؟؟ چون بنده مخالف طلاق هستم و ایشان تاکنون دلیل قانع کننده ای که برای طلاق نیاز است ندارن و فقط قصد تحت فشار گذاشتن بنده برای گرفتن منزل مسکونی بنده یا خواهان دریافت پول همراه با طلاق هستند.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام دردسری نخواهد داشت ولی چنانچه به بازگشت به زندگی مشترک ایشان بعد از سه سال، امیدوار نیستید بهتر است با مذاکره و تعامل در خصوص بخش مالی از هم جدا شوید

یک وکیل

تقاضاي طلاق از سوي زوجه بايد در چارچوب قانون مدني ( عسر وحرج ؛ عدم در يافت نفقه البته منطبق بر حكم قطعي دادگاه )
يا بر اساس يكي از شروط ١٢ گانه يا بيشتر عقد نامه اينهم به شرط اثبات امكان پذيره