مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خيانت در امانت

باعرض سلام واحترام
اينجانب با دلايلي واهي و صرفا بقصد انتقام جويي توسط كارفرماي قبلي خود به اتهام خيانت در امانت متهم شدم. (كارفرما اظهار داشت كه ٥٠٠ ورق كاتالوگ بمن امانت داده بود و بنده آنها را عودت ندادم!!) با عنايت به اينكه هيچ سند، رسيد و يا مدركي از بنده نداشتند و با توجه بمدارك مثبته اي كه اينجانب از بهتان و شكايت كذب كارفرماي قبلي خود به دادگاه ارائه دادم، با توسل به دروغ از تعداد دو نفر از كارگران خود بعنوان شاهد استفاده نمود كه در همان مراحل تحقيقات اوليه شاهدين را جرح نمودم ... دادگاه در جلسه اول برگزار شدكه وكيل كارفرما اظهار داشت فيلمي از لحظه سپردن كاتالوگها به بنده در شركت موجود ميباشد و بهمين خاطر، قاضي به شاكي ١٠ روز فرصت ارائه فيلم را داد، بعد از ده روز، هيچ فيلمي از سوي شاكي ارائه داده نشد (اظهار داشتند كه فيلم از بين رفته و موجود نميباشد) تا اينكه در جلسه دوم دادگاه (كه دو هفته قبل برگزار شد) از تعداد دو نفر شاهد مرد كه معرفي شده بود، فقط يك نفر جهت اداي شهادت در دادگاه حضور پيدا كرد و نفر دوم با اين دليل كه از شركت كارفرما خارج شده است و در مشهد بسر ميبرد، در دادگاه حضور نيافت (اداي شهادت با يك شاهد انجام گرديد) يك شاهد نيز در سوالاتي كه قاضي از وي نمود، تناقض و ضد و نقيض گويي هاي بسياري در شهادت ايشان مشاهده گرديد.
بعد از سپري شدن دو هفته از زمان برگزاري دادگاه و اخذ شهادت و ... امشب به سامانه ثنا مراجعه نمودم تا از روند پرونده خويش اطلاعي كسب نمايم كه ملاحظه نمودم در روند پرونده، تاريخ ٩٩/٢/٢٩ پرونده مقيد به وقت نظارت دفتر در تاريخ ٩٩/٤/١ ثبت شده است. سوالم از اساتيد محترم اينست كه:
١) با عنايت به اينكه شاكي هيچ مدركي (بجز شهادت كاذب دو نفر از كارگران خود) از بنده نداشت (همانطور كه توضيح دادم از تعداد دو نفر، يك شاهد در دادگاه حضور پيدا نكرد و قاضي ايشان را از ليست شاهدين حذف نمود) آيا اتهام به بنده با يه شاهد (باتوجه به تناقضات در شهادت) عملي ميباشد؟
٢) تعيين وقت نظارت دفتر برای چيست؟ آيا بعد از ختم دادرسي و اداي شهادت و ساير موارد، از نظر قانوني امكان ورود افراد يا مدارك ديگري در پرونده وجود خواهد داشت؟
بسيار متشكرم از حسن توجه دوستان گرامی

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.وقت نظارت جهت زمانی است که پرونده در اختیار قاضی قرار می گیرد.اینکه شهود تناقض دادند باید قاضی این موضوع را احراز کند