مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف خانوادگی

با سلام و روز بخیر
اگر ممکنه ما را در حل این مشکل راهنمایی کنید:
پدر من دارای 5 فرزند 2 پسر و 3 دختر میباشد که همه ازدواج کرده اند. برادر من که فرزند اول میباشد هربار پول و طلا از مادرم برای حل مشکلات زندگی اش گرفته و فشار زیادی به خانواده ام آورده است و آنها را در مضیقه برده است. همین چند روز پیش به خانه آنها آمده و میخواسته مادرم را خفه کند و حتی لباسهایش را پاره کرده و گلویش را زخم کرده بود. مادرم خیلی از او میترسد و جرات شکایت ندارد. پدرم هم همینطور .
خواستم بپرسم ما خواهر ها میتوانیم از او شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در صورت احراز شرایط قانونی امکان تعقیب کیفری متهم وجود دارد