مشاوره حقوقی رایگان - سلام زمین های نزدیک مرغداری باید چه شوند

سلام ما یه زمین نزدیک مرغداری داریم صاحب مرغداری میگه که نمیتونید تو زمین هاتون خانه بسازید تکلیف این زمین ها چیه الان شاید قیمت اون مرغداری 2میلیارد نمیشه ولی زمین های چسبیده به چهار طرف مرغداری بالای 4میلیارد ارزش دارند قانون میگه که شما از زمینتون بگذرید برا طرح مرغداری این اقا

پاسخ ها :

فاطمه  غلامی

فاطمه غلامی:

باید ابتدا کاربری زمین ها را بررسی کنید و اینکه آیا زمین داخل محدوده باحریم شهر می باشد یا خارج محدوده ؟و هر کدام از آنها قواعد جدا گانه نیز دارد در صورت لزوم وارائه اطلاعات بیشتربا شماره 09128048935 تماس بگیرید