مشاوره حقوقی رایگان - اضافه مساحت ملک فروخته شده بعد از 11 سال

با سلام و احترام
به عرض میرساند بنده یک قطعه باغ به مساحت 4600 متر در سال 96 از یک خانم خریداری نمودم و خانم از فروشنده اولی سال 88 خریداری نمود بعد از 11 سال از فروش زمین فروشنده درخواست فسخ معامله به دلیل اضافه بودن 300 متر از زمین را میدهد (در حال حاضر زمین 4920 می باشد) خانم که زمین از ایشان خریدم تاریخ فسخ در قولنامه نوشته شده و بنده هم کلیه خیارات را فسخ کردم ایا فروشنده اولی بعد از 11 سال میتواند زمین را فسخ نماید در ضمن ان زمان زمین متری 5 هزار تومان بوده ولی الان متری 120 هزار تومان می باشد .
لازم بذکر است که فروشنده اولیه چند بار شکایت کرده دادگاه گفته چون زمین به مساحت معین فروخته شده است بایع فقط حق فسخ دارد نه مطالبه ضرر و زیان
در ضمن زمین فروشنده اولیه کشاورزی بوده و با gps متر شده و اربعه آن مشخص شده و به خانم میفروشد و خانم بعد از تبدیل به باغ و ساخت خانه درونش به بنده میفروشد و بعد از شکایت دادگاه با دوربین پیشرفته متراژ میگردد که 300 متر اضافه می آید البته 160 متر از این 300 متر نهر آب می باشد ایا 180 متر با توجه به آن زمان که متراژ به صورت دستی بوده طبیعی نمی باشد.
ممنونم کمکم کنید
سپاس

پاسخ ها :

فاطمه  غلامی

فاطمه غلامی:

الان روند دادگاه آن چطور شده است ؟، باید قرارداد اولیه هم رویت گردد لذا به صراحت نمی توان نظر راهی رابیان نمود
راهکارهاهم مختلف می باشدیکی اینکه قیمت زمین زیاده را به بایع داد ولی باز هم تاکید میکنم باید قراردادها رویت گردد لطفا اوراق و شرح کامل پرونده را به شماره واتساپ 09128048935 ارسال نمایید