مشاوره حقوقی رایگان - پیامک

برای شخصی کار کردم و مقداری از پولم را نداده. من هم ناراحت بودم و پیامکی فرستادم که از زن هم کمتر هس و حرام خوار و پول کارگر را خورده. میخواستم ببینم ایا جرم محسوب میشود و میتواند شکایت کند ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

بله عمل شما توهین و افترا محسوب میشه قبل اینکه شکایت کنه رضایتشا جلب کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer