مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پیامک توهین آمیز

با سلام و احترام پسری به قصد ازدواج با اینجانب آشنا و پس از جلب اعتماد، از اینجانب پول دریافت نموده و هربار پسر از خواستگاری رسمی ، طفره رفته و متاسفانه پسر و خانواده ایشان، ازدواج پسر با شخص دیگر و وجود بچه را انکار نموده اند. بعد از اینکه اینجانب متوجه متاهل بودن مرد شده ام، جهت دریافت پولم و اینکه چندسال اینجانب را سرکار گذاشته و برابر اظهارات تلفنی پسر که در حالت مستی با زن ارتباط جنسی داشته و بدلیل بارداری نامشروع مجبور به صیغه شده اند، به ایشان پیامک هایی مبنی بر بدکاره بودن مرد و همسرشان داده ام و تهدید کرده ام گه به اینجانب بدهکار هستند و باید پولم را تا ریال آخر پس بدهند. آقا و خانواده شان از ارسال پیامک خودداری نموده و چندساعت و چند روز بعد تماس گرفته و به اینجانب فحاشی نموده اند. آیا پسر و خانواوه شان اگر از اینجانب شکایت کنند، من هم میتوانم با توجه به تماس ها و مدت زمان مکالمه ها از خود دفاع نمایم که با هدف فحاشی و تهمت و افترا و تهدید، با اینجانب تماس گرفته اند یا خیر؟ هیچ صدای ضبط شده و مدارک و شاهدی ندارم. فقط پیامک های خودم که حاوی توهین به آنان است، در مخابرات ثبت شده. با تشکر

پاسخ ها :

ارسال پیامک توهین آمیز پیامک توهین فریب دختر توسط مرد متاهل استرداد وجه توهین