مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل اسناد

سلام بنده در اسنپ کار میکردم که چندین بار با من تماس گرفته شد برای گرفتن یه پاکت از یه اژانس مسافرتی و تحویل ان در محل مشخص دیگری که حالا مشخص شده اون بسته ها معاینه فنی جعلی بودن که بعد اون اگاهی برا تحقیقات منو احضار کرد و خونمو گشتن الانم از دادگستری ابلاغیه امده تا پنج روز اینده برم دادگستری و همراه خودم یه وثیقه 100 میلیونی ببرم و یه چیز دیگه دوسه بارم پول از مشتری ها گرفتم و به حساب اون طرفی که تماس میگرفت واریز کردم که تو اگاهی شماره حساب و شماره تلفن طرفم دادم سوالم اینه الان من که نمیدونستم این اسناد جعلی مجرم هستم ایا؟؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر نمی دانستید جرم نیست بله جرم نیست اما باید این موضوع را ثابت کنید...پیروز باشید