مشاوره حقوقی رایگان - در قرارداد اجاره به شرط تملیک

پدرم در سال 87 خودرو لیزینگی با عنوان قرارداد اجاره به شرط تملیک خریداری نمود. و پایان اقساط آن سال 92 بود. و در همان سال 87 به دلیل واژگونی خودرو فوت نمودند. و ما به دلایلی و با سختی که الان خودرو در اختیار خودمون هست میخوام برم کل جریمه و دیر کرد رو پرداخت کنم آیا سند رو به نام ما میزنند و یا امکان داره بعد پرداخت جریمه و دیرکرد که تا سال 99 به روز پرداخت کنم بگن سند نمیزنیم و ماشین باید طبق روز حساب بشه .

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

احتمالا تا امروز حکم فسخ قرارداد را گرفتند به شرکت مراجعه و جویای پرونده آن شوید تا بدانید در چه مرحله ای هستید