مشاوره حقوقی رایگان - باسلام و خسته نباشید من 1سال کارگاه در چهار دنگه کار کردم ایشون وعده سر خرمن 9 ماه بیمه منو نریخت کل عید

با سلام من 1 سال در کارگاهی در شهرک چهاردانگه کار کردم صاحب کار با وعده بیمه شدن 9 ماه برای من لیست رد نکرده عیدی و مزایای دیگه یک میلیون پانصد 500 هزارم برای 1سال کار هر روز که نمیومدیم حتی با اجازه حقوق اون روز نمیداد یک تومن حق اولا حق مسکن و مزایای وزارت کار بهم نداد بعد از عید هم مریض شده بودم نمیتوتم برم به گفته خودش نبود کار نیاز به تو نداریم 9 ماه عمرم بدون بیمه هیچ مزایای وزارت کار به من نداده