مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله زمین به دلیل ارزان فروختن

معامله زمین
سلام دیروز زمینی فروختم با قولنامه قطعی و پس از خارج شدن از بنگاه فهمیدم که ارزان فروختم با قیمتی که بنگاه بهم گفته بود بلافاصله 10دقیقه پس از معامله زنگ زدم به بنگاه گفتم پشیمانم گفت اشکالی ندارد ولی پس از 2ساعت رفتم دیگه راضی نیست زمین رو برگرداند. میگوید زمین رو فروختم ؛ حالا من باید چکار کنم که بتوانم برگردونم؟ باتشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بستگی به شروط قرار داد دارد واینکه همه خیارات از جمله خیار غبن را از خود سلب وساقط کرده اید یا خیر....امیر صادقی زاده وکیل