مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده حدود 8 سال رییس گروه در شرکتی که حدود 23 سال سابقه دارم بودم و مدیر کل بدون هیچ دلیلی پست بنده را به کارشناس تبدیل کرد. ( فقط پست سازمانی بنده کارشناس شده و رتبه و مقام تعییری نکرده ). نمره ارزیابی بنده در سال های اخیر حدود 97 است. با تغییر پست سازمانی بنده به کارشناسی حقوق و مزایا بنده کم شده. میتوانم با طرح شکایت حقوق و مزایا قبل را دریافت کنم؟
با تشکر از کمکتان

پاسخ ها :

یک وکیل

حقوق و مزاياي قبل ، چنانچه كمتر از پست سازماني بوده بله
اما در نظر داشته باشيد تنزل پست ، در كاهش حقوق و مزايا مؤثر است