مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی

با عرض سلام و آرزوی سلامتی و بهروزی برای شما عزیزان
بنده قریب به 15 سال است که معاون آموزشی و 2 سال است که معاون اداری مالی اداره ای هستم جدیدا با تغییر رئیس اداره ایشان پست بنده را به کارشناس ساده تنزل داده که حدود 2 میلیون حق پست بنده حذف شده و حقوقم کاهش یافته آیا حق اعتراض و پیگیری دارم؟
لازم به ذکر است که در تمام طول خدمت اکثر افتخارات مربوط به کارم را کسب کرده و تقدیرنامه های زیادی حتی از معاون وزیر گرفته ام و هیچگونه تخلفی در این دوران نداشته ام.
با تشکر از راهنمایی شما سروران گرامی

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست. از سازمان مریوطه پرسش بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید از عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع پیگیری کنید

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. حق اعتراض دارید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تنزل پست بدون دلیل قانونی، از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

بله از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنین

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دیوانن عدالت پیگیری نمایید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
بله از طریق دیوان عدالت اداری پی گیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مدیر سازمان میتواند بدون کسر حقوق و بدون تغییر گروه شغلی ، پست کارمند را تنزل بدهد

و اگر گروه شغلی و حقوق شما تغییر کرده است شما باید در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مثلا می‌توانید شکایت نمایید تا موضوع رسیدگی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بدون دلیل قانونی و موجه نباید پست شما تنزل داده شود از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ابتدا از شخص ایشان علت را جویا شوید ، سپس از طریق بازرسی و حراست اداره پیگیری کنید . در صورت عدم نتیجه در دیوان عدالت اداری ثبت شکایت نمایید .