مشاوره حقوقی رایگان - سود مرکب بانکی

درخواست راهنمایی و مشاوره
با سلام
من به همراه شرکای خودم یه شرکت ورشکسته داریم که دادگاه حکم ورشکستگی صادر کرده و الان مدیر تسویه اموال رو کارشناسی کرده و تمام مراحل تمام شده و اموال رو مزایده گذاشته و با همه طلبکاران هم توافق کرده ، بجز یک بانک و دو شخص ، الان بانک از ما که ضامن شرکت بودیم شکایت کرده و مبلغ کل وام رو که 3 میلیارد شده ، البته با محاسبه دیر کرد و سود مرکب خودش حکم گرفته و هم قاضی ورشکستگی مبلغ 2.2 میلیارد به بانک اختصاص داده و هم دو دستگاه آپارتمان از ما در رهن خودش داره و هم قبل از ورشکستگی مبلغ 2 میلیارد به بانک پرداخت کردیم . کل وام هم 2.5 میلیارد بوده . در صورتی که تسهیلات دریافتی هم ، مشارکت بوده و در سال 90 از بانک گرفته شده و با سود 16 یا 17 درصد . ولی الان سود آ ن 31 درصد شده . آیا میتوان با توجه به بخش نامه های جدید قوه قضائیه سود مرکب رو از بین برد تا بانک از ما پول دریافت نکنه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام دو بحث است اول شخص وام پیرنده که ایشان میتواند هم نسبت به قراردا اعتراض و ابطال ان را بخواهد و ارتباطی هم به بخش نامه های جدید ندارد بلکه الان کار سهل تر شده ولی در خصوص ضامنین که شما باشید جدا از اینکه ایا میوانید ابطال قرارداد را بخواهیدیا خیرچون طرف اصلی نبودی اما بلاشک چون ورشکسته هستید نباید از شما تاخیر تادیه و ..گرفته شود طبق قانون