مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان

با سلام و احترام
من کارشناس مامایی هستم و 6 سال سابقه کار در بیمارستان دارم الان 2 ماه هست که باردار هستم و زایمانم دی ماه هست ... شرایط کار در بیمارستان ها بسیار سخت شده و تعدیل نیرو کردن فشار کار خیلی زیاد شده .... سوالم این هست که آیا میتوانم به خواست خودم سه ماه قبل از تاریخ زایمانم به مرخصی بروم و از مدت مرخصی زایمانم کم شود؟
و آیا اگر دیگر قادر به کار نباشم و بیمه ام توسط همسرم رد شود تا زمان زایمان، شامل مرخصی زایمان میشوم یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مرخصي قبل زايمان ميشه مرخصي بدون حقوق البته از محل خدمت بايد تحقيق بشه شايد مقررات و تدبيري داخلي انديشيده باشند