مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری از چک

باسلام من یه چک 50 میلیونی از شخصی داشتم که براش شکایت کیفری کردم اما نرفته دادگاه حکم جلب دادن رفتن درخونه خانومش گفته نیست خونه الان قرار جلب به دادرسی صادر شده و منتظرم قاضی حکم بعدی را بده میخاستم بدونم چه حکمی میدن براش و اینکه درخواست مطالبه وجه روی پرونده نگذاشتم آیا برای پول هم حکمی میدن یا باید برم درخواستش را بزارم؟ تاخیر تادیه 50میلیون برای 4ماه چقدر محاسبه میشه ممنون میشم به همه سوالام پاسخ بدین

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

در صورت اثبات جرم، مجازات یک تا دو سال حبس را در پی خواهد داشت. دادخواست ضرر و زیان را به دادگاه کیفیری ارایه کنید تا رسیدگی کند. تأخیر تأدیه مطابق نرخ تورم رسمی بانک مرکزی محاسبه می شود.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام تا قبل از پایان جلسه دادگاه و ختم رسیدگی باید دادخواست ضرر و زیان شامل وجه چک و خسارات دادرسی و تاخیر تادیه به دادگاه کیفری بدهید و الا ایشان فقط به مجازات قانونی محکوم خواهند شد