مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به درخواست اعسار کلاهبردار

سلام
فرد مورد نظر به 8 سال حبس و رد مال محکوم شده. تقاضای اعسار داده و قاضی به دلیل اینکه چیزی به اسمش نبوده تقاضاش را قبول کرده!
چگونه درخواست اعتراض بنویسم که تقاضای اعسار کلاهبردار رد بشود. و اینکه ضرر مالی این مدت چه میشود با توجه به تورم
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

رد اعسار بسته به اينه ، اموالي از او به دادگاه معرفي كني و يا شهودي شهادت دهند كه متهم مثلا اموال نقدي دارد يا به منظور فرار از رد مال املاك و اموالي به ديگري و اگذار نموده در غير اينصورت نتيجه متفاوتي از اعتراض نخواهيد گرفت