مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حجر

مادربزرگم در سال 84 سه دانگ از خانه اش را به نام عمویم و دو دانگ از آن را به نام عمه ام کرده، پدرم و عمه ام ناشنوا هستند، مادربزرگم قرص اعصاب و روان می خورده و می خورد
به نظر شما آیا بعد مرگ می شود اثبات کرد که عمو و عمه ام مادربزرگم را فریب داده اند یا خیر
خواهشمندم را هنمایی نمایید پدرم کرو لال است چگونه می توانم حقش را بگیرم

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .همین حالا تقاضای حجر و تعیین قیم برای ایشان بکنید و دادخواست تبطال اسناد را به دلیل ضعف جسمانی وعقلی بدخید